Waarom klanten kiezen voor Mobiel Zeker?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw telefoon, tablet of laptop voor u is. We zouden er niet aan moeten denken dat er met één van onze eigen apparaten iets gebeurt. Bij veel aanbieders zien we helaas dat de afhandeling van klachten en schade niet of slecht gebeurt. Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van partners die, net als wijzelf, geloven in een lange termijn samenwerking gebaseerd op kwaliteit en service.

Onafhankelijk online verzekeringsplatform

Mobiel Zeker is een onafhankelijk verzekeringsplatform gefocust op het verzekeren van mobiele apparaten. Ons kantoor is te vinden in het centrum van Breda. Wij hebben veel ervaring met verschillende verzekerignspartners.

Sinds 2016 werken we samen met gevestigd Nederlandse verzekeraar; Harmony. Een Rotterdamse partij, gekenmerkt door ervaring en een goede reputatie. Daarnaast hebben zij een Nederlandse helpdesk, waardoor u snel en duidelijk geholpen wordt.

  • done Verzekering afsluiten tot wel 6 maanden na aankoop
  • done Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor
  • done Geen sprake van dagwaarde, verzekerd voor nieuwprijs

Deskundigheid en hoogstaande dienstverlening

Mobiel Zeker legt de nadruk op deskundigheid en hoogstaande dienstverlening. Daarom werken we samen met Repairspot als reparatie partner. Repairspot is gespecialiseerd op het gebied van computer, smartphone en tablet reparatie diensten.

Mobiele apparaten zijn hier in goede handen. Belangrijke pijlers zijn: Deskundigheid, snelle afhandeling en 3 maanden garantie.

Overtuigd? Wacht niet tot het te laat is..

Verzeker uw telefoon, tablet of laptop direct.